Despre noi

Inspirat din vechile pub-uri englezesti si irlandeze , situat intr-o cladire din sec XIX , United Pub propune un concept inedit de locatie in care poti petrece timpul liber cu prietenii , poti avea o intalnire de afaceri , poti lua masa in familie sau poti participa la o petrecere incendiara , intr-un ambient cald si prietenos , care te face sa revii , sa-l reexperimentezi , care devine parte din tine ……..

Inca de la inceput ( 2007 ) incercam sa fim ALTFEL ……………….sa oferim celor ce ne trec pragul,  un altfel de loc , o altfel de ambianta , un altfel de meniu , o altfel de servire ……..imbunatatind de la un an la altul gama de produse si servicii , incercand continuu sa ridicam calitatea in tot ceea ce facem , venind permanent in intampinarea dorintei de nou a clientilor nostri .

Imbinam clasicul cu modernul , vechiul cu noul , luand ceea ce consideram a fi mai bun din fiecare si impletindu-le armonizat intr-un concept original : UNITED PUB .

united-outside

United Pub

O locatie in care poti petrece timpul liber cu prietenii , poti avea o intalnire de afaceri , poti lua masa in familie sau poti participa la o petrecere incendiara , intr-un ambient cald si prietenos , care te face sa revii , sa-l reexperimentezi , care devine parte din tine ……..

Vii client, pleci prieten !

United Restaurant

Locul în care lași în urmă agitația zilnică și te bucuri de momente îndelungate de răsfăț.

Te invităm să descoperi un meniu variat, cu specialități culinare inspirate atât de bucătăria tradițională, cât și de cea internațională, într-o călătorie culinară însuflețită de arome deosebite ce îți fac sufletul să zâmbească.

restaurant-depsre

Cafenea United

Dimineata de dimineata te asteptam sa iti savurezi cafeaua sau ceaiul la United.

Cofetarie United

Produse de cofetarie – patiserie ! Onoram comenzi de tort pentru aniversari, nunti si petreceri !

cofetarie-despre